Naast losse meubelstukken leveren wij ook meubelstukken op maat voor uw kantoor en of speciale eenmalige kunst objecten.

Eindeloosdesign heeft ruime ervaring met het vinden van een oplossing voor uw speciale woon werk wensen . In een stijlvolle wandkast of kamer kast kunnen een bijna onzichtbare werkplek maken voor uw computer die u kunt afsluiten . Of het weg werken van uw printer in een kast.

Of een design bureau op maat passend bij de inrichting van uw kamer ,waarbij alles prachtig op elkaar is afgestemd. Wij komen graag bij u langs  om uw wensen door te nemen . Door het gebruik van realistische 3D tekeningen kunnen wij uw kamer of kantoor inrichting vooraf laten zien. Wij adviseren graag en hebben ruime ervaring in het omzetten van uw wensen in een esthetisch geheel .

Zoekt u een mooi stijlvol object als  eye -chatcher , of heeft u echt speciale wensen dan bent u bij ons aan het juist adres. Eindeloosdesign is een kleine creatief bedrijf wat uitdagingen zoekt en soms met artistieke ideeën iets speciaals weet te maken.

 

 

 

 

 

Copyright
Ongeautoriseerd gebruik en/of duplicatie van afbeeldingen is zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar van deze website niet toegestaan.