Inspiratie voor handgemaakte design meubels

Bij EindeloosDesign is er geen sprake van seriewerk. Ieder meubel is uniek in zijn soort, kleur en afmetingen. Om inspiratie op te kunnen doen en om een indruk te kunnen geven van de mogelijkheden zijn er in de onderstaande categoriën meubels verzameld van klanten door de jaren heen.

Voor op maat gemaakte dressoirs

Bij Eindeloos Design vind je tal van inspirerende dressoirs voor bijvoorbeeld in de woonkamer onder de televisie en voor op de gang onder de spiegel. Diverse laden of kastjes zorgen voor ongekend veel praktische opbergruimte voor dvd’s, boeken, games, spelconsoles en meer. Bekijk inspiratie voor dressoirs.

Inspiratie voor luxe tv-kasten

Een op maat gemaakt design tv-kast met een uniek hoogwaardige kwaliteit vind je bij Eindeloos Design. Door het gebruik van stevige kwaliteit materialen is een tv-kast ontwikkeld door Gerrit bestendigd tegen het gewicht van grote, zware televisies. Daarnaast beschikt de tv-kast tevens over een slim kabelsysteem voor het mooi wegwerken van kabels. Bekijk hier inspiratie voor tv-kasten.

Voor design wandkasten

Een wandkast bepaald voor een groot deel het interieur van de woonkamer. Een mooie design wandkast voegt daardoor enorm veel toe aan het geheel van de kamer. De wandkast zien mensen die binnenkomen vaak ook het eerst doordat de wandkast vaak in de midden van de kamer staat. Als je een unieke kast wandkast wilt, die bijvoorbeeld zweeft, kijk dan snel op onze inspiratie pagina voor wandkasten en maak een vrijblijvende afspraak met meubelmaker Gerrit Kamstra.

Inspirerende projecten

Naast woonkamer meubels heeft Eindeloos Design ook diverse andere projecten gedaan, zoals design bureau’s, wijnkasten en meer. Bekijk snel onze pagina voor inspirerende projecten.

Inspiratie eettafels

De eettafel is voor veel mensen dé plek waar gepraat wordt. Met je partner, met je kinderen, met vrienden, familie. Een goede eettafel zorgt dat mensen lekker kunnen tafelen, waardoor een betere sfeer ontstaat. Een eettafel wordt vaak gebruikt en daarom is het belangrijk dat de tafel van sterke materialen ontwikkeld wordt. Eindeloos Design gebruikt sterke materialen en creëert een uniek design voor de beste beleving. Bekijk al onze ontwikkelde eettafels.

Inspiratie voor salontafels

In de woonkamer tref je vaak 1 of meer salontafels aan. Eentje voor de bank, eentje in de leeshoek, eentje bij de telefoon. Een op maat gemaakte salontafel springt meteen in het oog. Door opvallende afwijkende vormen, kleuren en materialen blijft het een genot om naar te kijken. Ook je bezoekers zullen onder de indruk zijn. Bekijk al onze ontwikkelde salontafels.